Blog

Van laag naar hoog sorteren

6-10 of 158

 • 21-11-2017 09:22 Posted door Arjan Rikmanspoel
  250 gr bakmeel, 125 gr donkere basterdsuiker, 100gr zachte boter, 2 eetlepels speculaaskruiden, 3 eetlepels melk. Mix de ingredienten tot een soepel deeg, verwarm de oven op 150 C, maak kleine bolletjes, leg op bakpapier en bak ze in 20 minuten gaar!
 • 21-11-2017 09:21 Posted door Arjan Rikmanspoel

  De ramekins van Dutch Rose lenen zich ook prima voor de pepernotenbar, ze zijn precies goed om er een handje strooigoed in te doen of een paar overheerlijke chocolade kruidnoten. Geen ramekins in huis? Petit four schaaltjes zijn ook prima. Het is ook leuk om tussen de kommetjes en ramekins wat versiering te leggen. En een Sinterklaas van chocola mag uiteraard niet ontbreken!

 • 21-11-2017 09:20 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Natuurlijk kun je ook een groot bord gebruiken om de pepernoten door elkaar te mixen. Als je de kaartjes van de verschillende soorten ernaast legt kunnen je gasten alsnog de lekkerste er uitkiezen. Je kunt er natuurlijk ook een paar fijne schaaltjes en kommetjes naast zetten om de pepernoten in te doen. Strooien mag natuurlijk ook als Sinterklaas binnenkomt!

 • 15-11-2017 15:35 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Ook leuk: maak eigen menukaartjes of schrijf een persoonlijk kaartje voor iedereen aan tafel. Of versier je servetten met een dennentakje of kersthanger, vastgebonden met een stukje touw
 • 15-11-2017 15:35 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Een kersttafel is niet compleet zonder groene accenten. Juist op een tafel die voor de rest heel clean is, is het prachtig om takjes groen te gebruiken als subtiele decoratie. Leuk voor een DIY, maar het is natuurlijk ook prima om het lekker simpel te houden.
Van laag naar hoog sorteren

6-10 of 158