Blog

Van laag naar hoog sorteren

11-15 of 158

 • 15-11-2017 15:34 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Om de simpele natuurlijke look te behouden is je rustieke houten tafel de perfecte basis voor jouw kerstdiner. Wil je het wat meer aankleden? Ga dan voor een wit linnen tafelkleed, zoals een echte Scandinaviër betaamd. Linnen zorgt voor een speelse en ongedwongen look. Verras je gasten en leg eens goud- of matzilverkleurig bestek neer, zoals de prachtige KN Industrie lijn, in plaats van je dagelijkse bestek. Het staat mooi bij koele tinten en is sowieso de eyecatcher van de tafel.
 • 15-11-2017 15:30 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Regel nummer één voor een Scandinavische look and feel, is dat je materialen als hout en steen gebruikt. Een mooi dinerbord van keramiek geeft de tafel een strakke uitstraling en subtiele hout tinten zorgen voor een warm gevoel. De organische vormen en frisse kleuren in de collectie van Kitchen Trend dienen zich hier perfect voor. Scandinavisch en minimalistisch betekent niet dat je hele tafel per sé wit moet zijn. Om te voorkomen dat het geheel koud en kil wordt kun je verschillende bruintinten of accessoires in grijze kleuren op tafel zetten. Zolang je maar vasthoudt aan een natuurlijk kleurenpalet.
 • 30-10-2017 14:45 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Geef je gasten wat lekkers mee naar huis met seizoensgebonden gerechten. Maak je eigen jam of appelboter en schenk het in kleine weck potjes. Bind een lepeltje vast aan het potje met een leuk touwtje en je bent helemaal klaar om je gasten te ontvangen.
 • 30-10-2017 14:44 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Het bestek geeft veel mogelijkheden om je tafel leuk te stijlen. Verdeel je messen, vorken en lepels in glaasjes om jouw bestek speels in te presenteren. Neem nog een paar extra glaasjes en doe er waxinelichtjes in voor een stralend geheel.

 • 30-10-2017 14:43 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Bij een rustieke tafel hoort niet te veel poes pas, gebruik daarom verse groente als focus punt op tafel. Een prachtige artisjok in een schaal of glaasjes met kleine Cherry tomaatjes, geven je tafel meteen karakter en ontzettend veel sfeer. Vouw je servetten op en plaats ze op ieder bord met een zelfgemaakt naamkaartje. Zo weten je gasten precies waar ze moeten zitten! Voeg als laatst een takje rozemarijn toe voor een heerlijke geur.

Van laag naar hoog sorteren

11-15 of 158