Blog

Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 158

 • 30-10-2017 14:42 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Begin met een rustiek houtoppervlak dat jou de basis biedt voor een ontspannen gevoel. Jouw oude houten buitentafel die in de regen staat, is hier perfect voor. Meng kommen, borden en texturen. Start met appetizers in ramekin bakjes of kleine schaaltjes en kies voor witte ronde borden om je gerechten op te serveren. Denk verder dan linnen op tafel; vervang jouw traditionele placemats voor geblokte theedoeken, het liefst in een natuurlijke kleur, voor een frisse doch gezellige sfeer.
 • 09-10-2017 09:22 Posted door Arjan Rikmanspoel
  De herfst is bij uitstek geschikt voor een lekkere maaltijdsoep. Dat kan in een diep bord, maar met het serveren in een kommetje beker of mok wordt je soep net iets specialer en kun je met opgekrulde benen op de bank heerlijk genieten!
 • 09-10-2017 09:21 Posted door Arjan Rikmanspoel
  To ‘Fall in love’ heb je het volgende nodig; neutraal gekleurde borden en kommen, zwarte bekers en mokjes, pompoenen, Eucalyptus blad, een stukje touw en oranje lampionnen.
 • 09-10-2017 09:19 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Door de uiteinden van een takje Eucalyptus aan elkaar te knopen, kun je de borden prachtig versieren. Zet er vervolgens nog een kommetje in en je tafel ziet er werkelijk prachtig uit! Met een klein oranje lampionnetje komen je zwarte borden en bekers van Dutch Rose en Royal Doulton nog beter tot z’n recht.
 • 09-10-2017 09:17 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Pompoenen vind je rond deze tijd van het jaar overal. Het leukst is natuurlijk om ze van de boer te halen, vaak mag je ze zelf rapen! Door het servies op je tafel neutraal te houden en je borden en kommetjes op kleur te stapelen krijgen de pompoenen een hoofdrol op je gedekte tafel. Steek er wat Eucalyptus blad tussen voor een heerlijke geur en vergeet vooral de zwarte bekers niet, mocht je te weinig kommen hebben dan kun je ook soep in een Dutch Rose mok serveren.
Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 158