Blog

Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 158

 • Waterglas van dutch rose voor een kinderfeestje
  13-09-2017 12:18 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Als leuk detail kun je de kinderen verwennen met een spikkel glas. Smelt een reep witte chocola, giet het in een schaal en dip de rand van het glas in de gesmolten chocola en versier de rand met gekleurde spikkels. Daar gaan de kinderen zeker blij van worden!
 • feestelijke borden van colour your world en royal boch voor een kinderfeestje thuis
  13-09-2017 12:17 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Bindt feestelijke papieren servetten, zoals deze leuke met stippen van Colour Your World, met een feestelijk lintje om het houten bestek en plaats het bestek op elk bordje. Zo maak je er een écht gezellig feestje van!

 • tafel dekken met servies van colour your world en royal boch
  13-09-2017 12:15 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Wanneer alle kinderen zijn gearriveerd, roep je de kinderen aan de feesttafel en is het tijd om te zingen en te genieten van een stukje taart. Leuke borden, glazen met grote rietjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Mix en match verschillende kleurrijke borden om een vrolijke sfeer te creëren. Kleur werkt altijd goed voor een kinderfeestje en is daarnaast makkelijk door te voeren in de decoratie. Decoreer de tafel met een weckpot met regenboog kauwgomballen en strooi wat confetti op tafel en het feest kan beginnen!

 • maak voor een kinderfeest thuis een etagere met kleurrijke borden en ander servies
  13-09-2017 12:12 Posted door Arjan Rikmanspoel

  Het is leuk om één tafel te gebruiken als cadeau en hapjes tafel. Plaats de tafel tegen de muur en versier het met zelfgemaakte slingers of pompons en plaats de taart op een taartplateau in het midden. Heb je geen taartplateau? Maak er gemakkelijk zelf een door een groot bord op een cilindervormige pot te plaatsen. Net zo makkelijk! Zet een stapel gekleurde borden en een glaasje met houten bestek op de tafel, zodat de kinderen zelf hun lekkers kunnen pakken. Het is ideaal om een bordenrek of etagère te gebruiken om verschillende hapjes op te serveren. Het staat feestelijk en je kunt het makkelijk naar de feesttafel verplaatsen.

 • Italiaans feest tafel decoratie
  04-09-2017 13:09 Posted door Arjan Rikmanspoel
  Creëer je eigen tafeldecoratie door simpelweg een aantal olijftakken in kleine weck potjes te plaatsen. Wikkel dan een vierkant stukje jute stevig vast rond de pot met een lang stukje draad. Vul elk potje met water tot ongeveer 1/3 vol en verspreid ze in clusters op tafel. Buon appetito!
Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 158