Collectie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Boerenbont Fondueset in Geschenkverpakking

  Deze fondueset is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  De Fonduepan heeft een dia van 19,5 cm (incl. handvat is de lengte 29 cm), een hoogte van 7,8 cm en een inhoud van 1,4 liter en is van keramiek. De Fonduevorkjes (6 stuks) hebben een lengte van 24 cm en zijn van RVS en hout gemaakt. De rechaud heeft een dia van 20,5 cm, een hoogte van 10,2 cm en is van RVS en metaal met een zwarte coating.

  De fonduepan is niet geschikt om op een warmtebron te plaatsen om de kaas te smelten. De kaas dient van te voren gesmolten te worden waarna het overgegoten kan worden en warm gehouden kan worden in de fonduepan.

  Deze fonduepan is alleen geschikt voor kaasfondue. (Niet geschikt voor vleesfondue met olie/bouillon).

  Meer info

  Normale prijs: 39,90

  Special Price 29,95

 • Boerenbont Coffee to Go

  Deze coffee to go is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  De coffee to go is van porselein met een siliconen deksel. De mok heeft een dia van 10 cm en een hoogte van 14,8 cm.

  Waar je ook naartoe gaat.... Neem Boerenbont mee! Deze coffee to go mok is ideaal om jouw koffie of thee onderweg uit te drinken.

  De hele Boerenbont beker collectie vind je hier.

  Meer info
  9,95

 • Boerenbont Vergiet 24 cm

  Dit vergiet is heeft een dia van 24 cm (breedte incl. handvatten is 31,5 cm) en heeft een hoogte van 11,5 cm. De vergiet is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Het Boerenbont vergiet is van gegalvaniseerd staal en ideaal om je pasta, groenten en fruit af te spoelen.
  Meer info
  19,95

 • Boerenbont Waterkan 2,5 l

  Deze kan heeft een inhoud van 2,5 liter en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont 0kan is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  29,95

 • Boerenbont Mazagran 33 cl

  Comfortabel een avondje op de bank? Daar is deze gezellige beker perfect voor. Je drankje blijft lekker lang warm.

  Deze beker is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

  De Boerenbont Mazagran, oftewel beker op voet, heeft een inhoud van 33 cl en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.
  Meer info
  6,95

 • Boerenbont Sauskom 43 cl

  Deze sauskom heeft een inhoud van 43 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont sauskom is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  14,95

 • Boerenbont Melkbeker Sonja 25 cl

  Deze mok heeft een inhoud van 25 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderdeaardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand. 

  De stapelbare beker is ook verkrijgbaar in een set van 3 bekers in geschenkverpakking.

  Deze Boerenbont mok is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig. 

  Meer info
  4,95

 • Boerenbont Set3 Melkbekers Sonja 25 cl in Geschenkverpakking

  Deze set van 3 bekers, die een inhoud hebben van 25 cl per beker en verpakt zitten in een leuke geschenkverpakking, is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze handige stapelbare melkbekers zijn hier tevens los verkrijgbaar.

  De Boerenbont bekers zijn stapelbaar en gemaakt van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.

  Meer info
  12,95

 • Boerenbont Boerenmok 38 cl

  Deze mok heeft een inhoud van 38 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont mok is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig. Bekijk hier de uitgebreide mokken collectie van Boerenbont.

  Meer info
  8,95

 • Boerenbont Theepot Zeeland 1,2 liter

  Deze theepot Zeeland heeft een inhoud van 1,2 liter en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Om je thee lekker lang warm te houden is er tevens een bijpassende rechaud Zeeland verkrijgbaar.

  De Boerenbont theepot is van aardewerk en vaatwasserbestendig.

  Meer info
  29,95

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2