FAQs

Search FAQ

 • Retourneren

  Vragen en antwoorden over retourneren op Boerenbontservies.nl.
  • Wat is de retourtermijn/zichttermijn?

   Bij Boerenbontservies.nl heb je de mogelijkheid om je bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen. Wij raden je aan om bij de bezorging je bestelling goed te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neem binnen 48 uur contact met ons op. Dan lossen we het op. Ook kun je hiervoor het volgende formulier gebruiken en aan ons terugsturen of mailen:
   Retourformulier

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

   Wil je een artikel terug sturen, vul dan het retourformulier in en stuur het pakket naar ons antwoordnummer. Het melden van de retour moet binnen 14 dagen en daarna heeft u 14 dagen om het terug te sturen. Zijn er artikelen die beschadigd of defect zijn? Neem dan eerst contact met ons op. Artikelen die je wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden. Tevens moet het product ongeschonden zijn. Wij betalen het aankoopbedrag van de heenzending binnen enkele werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug. We behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd.

   Hieronder vind je het retourformulier: 

   Retourformulier

  • Heb ik recht op herroeping?

   Wil je je bestelling herroepen (alleen mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst bestelling)? Vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur het ingevulde herroepingsformulier binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling naar boerenbontwebshop@wegter.com of per post naar: Platinastraat 100, 7554 NB Hengelo. U hebt dan nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd. Wij storten het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terug.

   Vul onderstaand formulier in:
   Herroepingsformulier

  • Kan ik gratis retourneren?

   Wanneer een artikel toch niet aan je wensen voldoet, heb je het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. U hebt 14 dagen om de retour te melden en daarna 14 dagen om het retour te sturen. Het retourneren nemen wij voor onze rekening en is voor jou dus kosteloos. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd. Nadat wij de producten retour hebben ontvangen, storten wij het volledige orderbedrag binnen 14 dagen retour.