FAQs

Search FAQ

 • Retourneren

  Vragen en antwoorden over retourneren op Boerenbontservies.nl.
  • Wat is de retourtermijn/zichttermijn?

   Bij Boerenbontservies.nl heb je de mogelijkheid om je bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen. Wij raden je aan om bij de bezorging je bestelling goed te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neem binnen 48 uur contact met ons op. Dan lossen we het op. Ook kun je hiervoor het volgende formulier gebruiken en aan ons terugsturen of mailen:
   Retourformulier

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

   Wil je een artikel terugsturen, vul dan het retourformulier in en stuur het pakket naar ons antwoordnummer. Het melden van de retour moet binnen 14 dagen en daarna heb je 14 dagen om het terug te sturen. In het geval van breuk of schade vragen wij je om e-mail met foto's van de beschadiging, het bestelnummer en de artikelnummer(s) waar het omgaat, te sturen naar boerenbontwebshop@wegter.com. Indien je toch beschadigde artikelen naar ons retour stuurt, zijn wij helaas genoodzaakt verzendkosten à € 4,95 aan je door te berekenen.

   Artikelen die je wilt retourneren dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Tevens moeten ze voorzien zijn van de oorspronkelijke verpakking incl. kaartjes, stickers en eventuele cadeauverpakking. Wij betalen het aankoopbedrag van de heenzending binnen enkele werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug. We behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd.

   Hieronder vind je het retourformulier: 

   Retourformulier

  • Heb ik recht op herroeping?

   Wil je je bestelling herroepen (alleen mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst bestelling)? Vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur het ingevulde herroepingsformulier binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling naar boerenbontwebshop@wegter.com of per post naar: Platinastraat 100, 7554 NB Hengelo. U hebt dan nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Wij storten het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terug. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd.

   Vul onderstaand formulier in:
   Herroepingsformulier

  • Kan ik gratis retourneren?

   Wanneer een artikel toch niet aan je wensen voldoet, heb je het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. U hebt 14 dagen om de retour te melden en daarna 14 dagen om het retour te sturen. Het retourneren nemen wij voor onze rekening en is voor jou dus kosteloos. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd. Als wij een retour krijgen van een artikel waar een nalevering van is gedaan, bijvoorbeeld in geval van breuk, behouden wij het recht om 4.95 bezorgkosten in te houden. Nadat wij de producten retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen 14 dagen retour.