Servies

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 • Boerenbont Mazagran 33 cl

  Comfortabel een avondje op de bank? Daar is deze gezellige beker perfect voor. Je drankje blijft lekker lang warm.

  Deze beker is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

  De Boerenbont Mazagran, oftewel beker op voet, heeft een inhoud van 33 cl en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.
  Meer info
  6,95

 • Boerenbont Minimok Pompei 23 cl

  Deze mini mok heeft een inhoud van 23 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont mini mok is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig. Bekijk ook de andere bekers in de Boerenbont collectie.

  Meer info
  4,95

 • Boerenbont Set3 Melkbekers Sonja 25 cl in Geschenkverpakking

  Deze set van 3 bekers, die een inhoud hebben van 25 cl per beker en verpakt zitten in een leuke geschenkverpakking, is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze handige stapelbare melkbekers zijn hier tevens los verkrijgbaar.

  De Boerenbont bekers zijn stapelbaar en gemaakt van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.

  Meer info
  12,95

 • Boerenbont Beker Roeland 21 cl

  Een goede beker koffie, thee of (chocolade)melk tussendoor kan prima in deze mok. Of natuurlijk een lekker soepje tijdens de middagdip.

  Deze handzame en stevige drinkbeker is onderdeel van het tijdloze Boerenbontservies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, huis waar je ook bent.

  De Boerenbont Beker Roeland heeft een inhoud van 21 cl en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.
  Meer info
  5,95

 • Boerenbont Beker Royal 25 cl

  Deze beker heeft een inhoud van 25 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont beker is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig. Bekijk hier de uitgebreide collectie Boerenbont bekers.

  Meer info
  6,95

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)