Servies

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Royal Boch Classic Ivory Soepkop Pagi 43 cl

  Deze soepkom Pagi heeft een dia van 12,5 cm en is onderdeel van het tijdloze crèmekleurige basis servies van Royal Boch, Classic Ivory. Door haar stijl en eenvoud is dit servies een klassieker geworden, dat kan dienen als mooi en simpel basis servies, maar ook goed te combineren is met het traditionele Boerenbont servies.

  Deze Royal Boch soepkom is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  6,95

 • Boerenbont Kom met Oor 13 cm

  Deze kom met oor heeft een dia van 13 cm en een inhoud van 47 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbontservies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode kleuren.

  Deze kom is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  7,95

 • Boerenbont Schaal Diamant 13,5 cm

  Deze schaal heeft een dia van 13,5 cm en een inhoud van 23 cl en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont schaal is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  5,95

 • Royal Boch Classic Ivory Schaal Ovaal 30 x 19 cm

  Deze platte schaal is ovaal en heeft een afmeting van 30 x 19 cm en is onderdeel van het tijdloze crèmekleurige basis servies van Royal Boch, Classic Ivory. Door haar stijl en eenvoud is dit servies een klassieker geworden, dat kan dienen als mooi en simpel basis servies, maar ook goed te combineren is met het traditionele Boerenbont servies.

  De Royal Boch schaal is van aardewerk en vaatwasserbestendig.
  Meer info
  19,95

 • Boerenbont Kom op Voet 10 cm

  Deze kom heeft een dia van 10 cm en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Bekijk hier het complete assortiment Boerenbont kommen.

  Deze Boerenbont kom is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.

  Meer info
  5,95

 • Boerenbont Schaal Compagnie 31 cm

  Deze schaal Compagnie heeft een dia van 31 cm en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  De Boerenbont schaal is van aardewerk en vaatwasserbestendig.
  Meer info
  34,95

 • Royal Boch Classic Ivory Schaal Diamant 16,5 cm

  Deze schaal heeft een dia van 16,5 cm en een inhoud van 35 cl en is onderdeel van het tijdloze crèmekleurige basis servies van Royal Boch, Classic Ivory. Door haar stijl en eenvoud is dit servies een klassieker geworden, dat kan dienen als mooi en simpel basis servies, maar ook goed te combineren is met het traditionele Boerenbont servies.

  Deze Royal Boch schaal is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig.
  Meer info
  7,95

 • Boerenbont Kom op Voet 11 cm

  Perfecte kom voor muesli of soep. Ook voor hapjes. Deze serie kommen, in verschillende maten, is onmisbaar in iedere keukenkast.

  Deze kom is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

  De Boerenbont Kom op Voet heeft een dia van 11 cm, een inhoud van 32 cl en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.
  Meer info
  6,95

 • Boerenbont Kom 13 cm

  Deze kom heeft een dia van 13 cm en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  Deze Boerenbont kom is van aardewerk en vaatwasser-en magnetronbestendig.
  Meer info
  7,95

 • Boerenbont Schaal 23,5 cm

  Deze schaal heeft een dia van 23,5 cm, is 8,5 cm hoog en is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland is met zijn herkenbare blauw-groen-rode bloemenrand.

  De Boerenbont schaal is van aardewerk en magnetron- en vaatwasserbestendig.ig.
  Meer info
  19,95

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2