Naar boven

Accessoires

Naast het brede tafelservies van Boerenbont zijn er ook leuke accessoires verkrijgbaar voor in de keuken en op tafel. Bewaar je favoriete pasta's en ontbijtgranen in de glazenvoorraadpotten, maak je tafel compleet met het bijpassende Boerenbont bestek of bescherm je tafel met de gezellige pannenonderzetters.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €3 - €36
Prijs
3 36
Diameter (cm)
Diameter (cm)
Inhoud (l)
Inhoud (l)
Magnetronbestendig
Magnetronbestendig
Materiaal
Materiaal
Merk
Merk
Ovenbestendig
Ovenbestendig
Product Category
Product Category
Vaatwasmachinebestendig
Vaatwasmachinebestendig
Gezellig tafelen met Boerenbont
Servies is een onmisbaar product in je dagelijkse leven, het begint al in de ochtend bij het ontbijt tot een kop warme thee voor het slapen gaan. De collectie van Boerenbont is zeer uitgebreid met verschillende maten en varianten en daarmee geschikt voor verschillende levensstijlen en gelegenheden. Van een doordeweekse dag met het gezin, een feestelijke high tea met je vriendinnen, een uitgebreide brunch met de familie tot een traditionele kaasfondue avond.

Combineer jouw favorieten
Ons aanbod hebben wij verdeeld in verschillende productcategorieën: bekers, kop & schotels, borden, kannen & thee(potten, kommen & schalen, melk & suiker, sets en overig. In deze categorieën bieden wij verschillende maten, vormen en opties aan. Door zelf jouw favoriete hieruit te kiezen en te combineren, kun je vervolgens zelf een fijn servies naar wens samenstellen.

Kom je er niet helemaal uit? Wij hebben verschillende serviessets samengesteld, deze sets zijn ideaal als start voor je eerste uitzet of leuk om cadeau te geven, maar ook perfect om als basis te gebruiken. Naar wens kun je de sets dan bijvoorbeeld aanvullen met losse producten.

Boerenbont: vertrouwd, gezellig en nog steeds vernieuwend
Ruim 175 jaar lang wordt Boerenbont van generatie op generatie overgenomen, het servies staat dan ook bij vele gezinnen en huishoudens op tafel. Het herkenbare oer-Hollandse bloemendecor in de kleuren rood, blauw, geel en groen met zijn iconische karakter behoudt zijn waarde door alle jaren heen. Het servies is tijdloos, universeel en passend in elk interieur.

Shop 100% Origineel Boerenbont op Boerenbontservies.nl
Wij begrijpen dat je soms snel iets in huis nodig hebt omdat er iets vervangen moet worden of dat je last minute een cadeau nodig hebt. Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur besteld, versturen wij je bestelling dezelfde dag nog. Het pakket wordt dan meestal de volgende dag al geleverd! Servies is een breekbaar product dat tijdens de levering goed ingepakt dient te zijn. Met zorg verpakken wij het servies extra goed en streven wij ernaar het pakket in goede staat bij je af te leveren.