Bezorgen


Wij versturen uitsluiten naar Nederland en België. Bezoek de website www.royalboch.com van Royal Boch om het servies in andere landen te laten bezorgen. 

Verzendkosten Nederland

Bij bestellingen met een orderwaarde t/m € 50,- zijn de verzendkosten €6,95.
Bij bestellingen met een orderwaarde hoger dan € 50,- vervallen deze verzendkosten.

Verzendkosten België
Bij bestellingen met een orderwaarde t/m € 75,- zijn de verzendkosten €8,95.
Bij bestellingen met een orderwaarde hoger dan € 75,- vervallen deze verzendkosten.

Met zorg verpakt en verstuurd
Wij zullen er alles aan doen om je bestelling compleet en breukvrij bij je thuis te krijgen. Daarom verpakken wij elk product zorgvuldig met de hand.
Wij versturen onze pakketten met DHL, in België worden deze overgedragen aan Bpost.

Levertijd

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, bezorgen wij je bestelling zo snel mogelijk. Alle bestellingen die wij op werkdagen voor 14.00 uur ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt een mail met track en trace zodra deze onderweg is. Je bestelling is meestal de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag) in huis. Tijdens acties en feestdagen kan de levertijd langer zijn.

Breuk tijdens de levering
Je bestelling wordt deskundig en zorgvuldig ingepakt met de hand. Maar helaas komt het toch wel eens voor dat iets gebroken aankomt. Als de producten beschadigd of gebroken zijn tijdens de levering dan ontvangen we graag spoedig een bericht via de mail met foto's. Deze mail mag je sturen naar info@boerenbont.nl onder vermelding van je ordernummer en naam.