Retourneren


Producten retourneren
Bij Boerenbontservies.nl heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om te beslissen of je je aankoop wilt houden.

Heb je besloten de gehele aankoop te willen terugsturen? Dan willen wij je graag vragen de producten goed ingepakt terug te sturen samen met het ingevulde retourformulier, de retourkosten dien je zelf te betalen. Zodra wij je bestelling in goede orde geheel hebben ontvangen, zullen wij dit laten weten via de mail en het gehele bedrag van de bestelling inclusief de originele bezorgkosten binnen 14 dagen naar je terugstorten. 

Wil je graag een deel van de bestelling terugsturen? Dan kun je deze producten goed ingepakt naar ons terugsturen, de retourkosten dien je zelf te betalen. Zodra wij de producten goed hebben ontvangen sturen wij je een mail en wordt het bedrag van de retourproducten binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. De artikelen die je terug wilt sturen zijn onbeschadigd en voorzien van de originele verpakking inclusief barcodesticker. Wij ontvangen graag bij de producten het ingevulde retourformulier.

Wij nemen alleen onbeschadigde artikelen terug met een barcodesticker in originele verpakking. Zonder barcodesticker kunnen we je retour helaas niet accepteren.

Let op: Het tafelzeil wordt voor u speciaal op maat gesneden en kan niet geretourneerd of geruild worden.

Ook de delicatessen van Boerenbont kunnen niet worden geretourneerd.


Producten gebroken bij de levering van de bestelling
Wij doen onze best de bestelling zo goed mogelijk in te pakken om breuk tijdens de zending te voorkomen. Helaas komt het weleens voor dat er toch iets kapot gaat. Als er producten beschadigt/gebroken zijn tijdens de levering, dan ontvangen wij graag spoedig een mail met foto van de breuk/beschadiging. Deze mail mag je sturen naar info@boerenbont.nl onder vermelding van je ordernummer en naam.